Rekencircuit Rekenen Rekenen groep 3 Thema Herfst

Rekencircuit thema herfst

Er zijn twee rekencircuits voor groep 3 in het thema herfst. 

Pakket 1: 

Dit pakket bestaat uit 2 weken en heeft in totaal 16 onderdelen. Elke week heeft 8 onderdelen met activiteiten zoals tellen, ordenen van getallen, splitsen, vouwen, bouwen, spiegelen en coderen. Je kunt het circuit inzetten zoals ik heb ingedeeld, maar je kunt ook de onderdelen los gebruik of later nog een keer inzetten. De vergoeding voor dit pakket is €6. 

Pakket 2: 

Dit pakket bestaat uit 4 weken en heeft in totaal 32 onderdelen. Pakket 2 bestaat uit de inhoud van pakket 1 met daarbij nog 2 weken. Het is dus eigenlijk een uitbreiding van pakket 1. De opbouw is hetzelfde als pakket 1. Voor dit pakket vraag ik een vergoeding van €11,50. 

Allebei de pakketten zijn digitaal en worden als PDF-document gemaild. 

Aangezien de webshop nog niet klaar is, heb ik een tijdelijke oplossing voor het aanschaffen van de rekencircuits. Als je een pakket wilt bestellen dan gaat dat als volgt: 

  1. Maak het geld over naar NL11INGB0437856658 t.n.v. C. Addink. Zet in de omschrijving: jouw naam en het pakket dat je wilt ontvangen.
  2. Stuur een mail naar jufchiara@gmail.com . Zet in de mail onder welke naam het bedrag overgemaakt is en om welk pakket het gaat. 
  3. Zodra ik de mail en het geld ontvangen heb, zal ik het pakket z.s.m. mailen.

Mocht je vragen hebben, stuur dan even een mailtje naar jufchiara@gmail.com 

Dit vind je misschien ook leuk...