Rekencircuit Rekenen Rekenen groep 3 Sinterklaas Thema Sinterklaas

Rekencircuit thema Sinterklaas

Het rekencircuit in het thema Sinterklaas is geschikt voor groep 3. Het pakket bestaat uit 2 weken en heeft in totaal 16 onderdelen. 

De leerdoelen die aan bod komen zijn: tellen t/m 40, buurgetallen t/m 40, even / oneven telrij, tellen met sprongen van 10, klokkijken hele uren, sommen + en – tot 10, splitsen 5 t/m 8, vouwen, spiegelen en coderen. 

Je kunt het circuit inzetten zoals ik het heb ingedeeld, maar je kunt de onderdelen ook los van elkaar gebruiken of bijvoorbeeld later nog een keer inzetten. Voor dit pakket vraag ik een vergoeding van €6. Het is een digitaal pakket en je ontvangt een PDF-document via de mail. 

Aangezien de webshop nog niet klaar is, heb ik een tijdelijke oplossing voor het aanschaffen van de rekencircuits. Als je een pakket wilt bestellen dan gaat dat als volgt: 

  1. Maak het geld over naar NL11INGB0437856658 t.n.v. C. Addink. Zet in de omschrijving: jouw naam en het pakket dat je wilt ontvangen.
  2. Stuur een mail naar jufchiara@gmail.com . Zet in de mail onder welke naam het bedrag overgemaakt is en om welk pakket het gaat. 
  3. Zodra ik de mail en het geld ontvangen heb, zal ik het pakket z.s.m. mailen.

Mocht je vragen hebben, stuur dan even een mailtje naar jufchiara@gmail.com 

Dit vind je misschien ook leuk...